Najpovoljnija cijena prevoza umrlih

Kada vas zadesi nesrecan slucaj da trebate transportovati vase najmilije u domovinu treba vam pouzdano pogrebno drustvo, ali svakako treba voditi racuna o cijeni prevoza umrlih i pogrebne opreme.

Firme sa sjedistem u EU imaju ogromne troskove prema drzavi i radnoj snazi tako da su za cak 70% skuplji od pogrebnih drustava iz BIH koja nisu nimalo losa cak su dosta profesionalniji i dosta vise se suosjecaju sa vama.

Naprimjer u Njemackoj najslabija varijanta pogrebne opreme kosta oko 1000 eura cijena prevoza ide od 0.80 eura pa do 1.2 e, dok bolja pogrebna oprema (hrast) kod nas kosta oko 350 e a cijena prevoza se krece od 0.40 e pa do maksimalnih 0.80.

Cilj agencije prevozumrlih.org je da vam u datom momentu obezbijedi sto nizu cijenu prevoza kao i najbrze obavljanje prevoza. Nasa prednost je sto direktno saradjujemo sa preko 20 provjerenih pogrebnih drustava.

Postojimo i uspijesno poslujemo od pocetka 2000 godine!

Sva vozila sa kojima se obavlja prijevoz su vozila visoke klase sa rashladnim uredajima i ful opremom.

Cijene oblacenja pokojnika u inostranstvu su takodje dosta velike tako da po potrebi pruzamo i tu uslugu, prevoz umrlih vrsimo iz Austrije, Svajcarske, Njemacke, Italije, Slovenije, Danske, Svedske i Holandije u Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Za nase klijente vrsimo pribavljanje sve potrebne dokumentacije za prevoz pokojnika. Kontaktirajte nas da vam bolje objasnimo koje dokumente vi trebate pribaviti (sve je vrlo jednostavno).

Nasi vozaci se bez problema sporazumijevaju na stranim jezicima.

Ukoliko imate smrtni slucaj ili isti ocekujete, kontaktirajte nas za sve informacije o cijeni i nacinu transporta pokojnika u domovinu.

Kontaktirati nas mozete preko kontakt forme ili na :

Tel:+38766343703

Viber i WhatsApp : +38766162418

Sva polja su obavezna !! Potpuno besplatno se informisite o postupku i cijeni prevoza.
-------------------------------------------------
Tel:+38766343703
Viber i WhatsApp : +38766162418
-------------------------------------------------