Prevoz umrlih iz Svajcarske

Prevozom umrlih kao i kompletnom organizacijom sahrane se bavimo vec dug niz godina, stekli smo ogromno iskustvo u tom poslu kao i poznanstva u skoro svim ambasadama sirom EU.

Prevoz umrlih vrsimo vozilima najnovije generacije koja su posebno napravljena i atestirana za prevoz pokojnika.

Svu potrebnu dokumentaciju za prevoz umrlih (u bolnici, opstini, ambasadi) zavrsavamo isti dan.

Posebno smo specijalizovani za prevoz iz Svajcarske iz razloga sto imamo sjediste u Svajcarskoj i u kontaktu smo sa svim lokalnim pogrebnicima.

Prevoz vrsimo u Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru.. Imamo najpovoljnije cijene pogrebne opreme iz razloga sto posjedujemo vlastitu proizvodnju.

Kontaktirajte nas na neki od ponudjenih telefona ili se informisite o nacinu prevoza umrlih kao i tacnoj cijeni tako sto ispunite formu ispod ili na : Tel:+38766343703 Viber i WhatsApp : +38766162418

Sva polja su obavezna !! Potpuno besplatno se informisite o postupku i cijeni prevoza.
-------------------------------------------------
Tel:+38766343703
Viber i WhatsApp : +38766162418
-------------------------------------------------

Prevoz umrlih vrsimo iz sledecih gradova Svajcarske : Ciriha (Zürich), Berna (Bern), Lucerna (Luzern), Bazela (Basel), St. Gallena (St. Gallen), Schaffhausen, Lugano (Ticino), Zuga (Zug), Aarau, Morges, Ženeva, Winterthur u sve gradove Bosne i Hercegovine (BiH) Hrvatske, Srbije, Crne Gore.. Vrsimo prevoz iz svih ostalih gradova i mjesta koje nismo gore naveli..